FRI FRAKT FRÅN 399 kr – SNABBA LEVERANSER !

Omega-3 Extreme (500mg EPA/250mg DHA) 180 Softgels

Omega 3 Extreme är ett kosttillskott med 1000mg omega-3 fiskolja med en hög koncentration av omega-3 fettsyrorna EPA & DHA.

  • 1000 mg fiskolja per kapsel
  • Varje softgel kapsel innehåller hela 500mg EPA och 250mg DHA

 

398,00 kr

Fri frakt från 399 kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Omega-3 Extreme (500mg EPA/250mg DHA) 180 Softgels

Omega-3 Extreme (500mg EPA/250mg DHA) innehåller en hög koncentrerad form av omega-3 fettsyror, i praktiska softgel kapslar som är lätta att svälja.

Vad innehåller Omega-3 Extreme (500mg EPA/250mg DHA)?

  • 1000 mg fiskolja per softgel kapsel
  • Varav 500 mg EPA och 250mg DHA

Vilka livsmedel innehåller Omega-3 fettsyror ?

Normal får vi i oss omega-3 fettsyror från maten vi äter. Från växtriket (främst linfrön) får vi exempelvis i oss korta omega-3 fettsyran ALA (alfa-linolensyra) som kroppen sedan omvandlar till DHA och EPA. Vidare får vi i oss de långa omega-3 fettsyrorna DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra) från fet fisk såsom lax, makrill, sardiner, sill, ansjovis och krill.

Vidare kan omega-3-tillskott kombineras med mineraler som magnesium för att främja en övergripande hälsosam livsstil. Magnesium spelar en viktig roll i många kroppsfunktioner, inklusive muskel- och nervfunktion, blodtrycksreglering och immunsystemstöd. Läs mer om magnesium: Magnesium Bisglycinat 90-kapslar

Doseringsförslag för vuxna:

Ta 1 portion (1 kapsel) dagligen, helst efter en måltid.

Viktigt: Använd inte kosttillskott som ett alternativ till en varierad kost och ta inte produkten om du är allergisk mot något ämne. Gravida och ammande kvinnor bör alltid rådfråga vårdpersonal innan de tar kosttillskott. Överskrid inte rekommenderad dagsdos och förvara förpackningen utom räckhåll för små barn och väl tillsluten.

 

Ingredienser:

Fiskolja , kapselskal (gelatin, fukt bevarande medel: glycerol och renat vatten).

Produkten kan innehålla spår av: Mjölk (inklusive laktos), soja, jordnötter, andra nötter, sesamfrön, havre (inklusive gluten), ägg, kräftdjur och fisk.

Det kan skilja sig på hur stora mängder av ett ämne en allergiker reagerar på. För de allra känsligaste kan det dessutom räcka med mycket små mängder av en allergen (spår av en allergen) för att orsaka en allergisk reaktion.

 

Näringsinnehåll

180
 1 kapsel
Aktiva ingredienser1 portion
Omega 3 fiskolja1000 mg
– varav EPA (eikosapentaensyra)500 mg
– varav DHA (dokosahexaensyra)250 mg

Nya produkter