FRI FRAKT FRÅN 399 kr – SNABBA LEVERANSER !

Fisetin Rawpowder 60-kapslar

Fisetin är en flavonoid som fungerar som en antioxidant, vilket innebär att det kan bidra till att neutralisera fria radikaler, de instabila molekyler som kan orsaka cellskador genom oxidation. Rawpowders fisetin är dessutom berikat med bambuextrakt, som är en naturlig och rik källa till kiseloxid.

  • 100 mg Fisetin per kapsel
  • 40 mg Bambuextrakt per kapsel, (varav 28mg kisel).

359,00 kr

I lager

Fri frakt från 399 kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Fisetin Rawpowder 60-kapslar

Fisetin Rawpowder 60-kapslar – Fisetin är en flavonoid som fungerar som en antioxidant, vilket innebär att det kan bidra till att neutralisera fria radikaler, de instabila molekyler som kan orsaka cellskador genom oxidation. Antioxidanter hjälper till att skydda celler och vävnader från skador som orsakas av oxidativ stress. Rawpowders fisetin är dessutom berikat med bambuextrakt som är en naturlig och rik källa till kiseloxid.

Vad är Fisetin Rawpowder?

Fisetin är en ovanlig flavonoid, en typ av växtpigment som fungerar som ett naturligt antioxidantämne. Den finns i små mängder i frukt och grönsaker som jordgubbar, äpplen, persimon och lök, men även i vissa trädarter. Trots att fisetin är närvarande i många livsmedel, är det svårt att få i sig tillräckliga mängder enbart genom kosten. Detta har gjort att intresset för fisetin som kosttillskott ökat, för att hjälpa till att nå en högre nivå av detta ämne i kroppen.

Bambuextrakt är ett naturligt extrakt som framställs från bambu plantans olika delar, främst stjälken och bladen. Bambu, särskilt från arter som Bambusa vulgaris, är känt för sitt höga innehåll av kisel, ett mineral som är viktigt för flera biologiska processer i kroppen. Kisel spelar en roll i bildandet av kollagen, vilket är viktigt för bindväv (leder) , hud, hår och naglar.

Fisetin från Japanska lackträd

Rawpowders fisetin utvinns från stammen på Rhus succedanea, även känd som kinesisk sumak eller japansk lackträd. Detta träd är en av de rikaste naturliga källorna till fisetin. Genom extraktion från trädet kan man få fram en ren och koncentrerad form av fisetin, vilket gör det till ett eftertraktat ämne inom kosttillskottsindustrin.

Varför är Fisetin intressant?

Fisetin har fått mycket uppmärksamhet på senare tid tack vare sina intressanta egenskaper som en flavonoid. Flavonoider är viktiga för växters skydd mot olika miljöfaktorer och hjälper till att bibehålla växternas hälsa. I människokroppen är flavonoider kända för sina antioxidativa egenskaper, och fisetin sticker ut genom att vara en av de mest potenta inom denna grupp.

Fisetin som kosttillskott

Eftersom det är svårt att få i sig tillräckliga mängder av fisetin genom en vanlig kost, kan ett kosttillskott vara ett praktiskt sätt att öka intaget av denna flavonoid. Rawpowders fisetin erbjuder ett extrakt med hög koncentration från naturliga källor, utan några tillsatta kemikalier eller syntetiska ämnen. Rawpowders fisetin är berikat med bambuextrakt som är en naturlig och rik källa till kiseloxid.

 

Doseringsförslag:

Ta 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Inte lämplig för barn & unga under 18 år, gravida eller ammande. Rådgör dessutom med din läkare innan du använder produkten om du genomgår medicinsk behandling. Använd inte kosttillskott som ersättning för en varierad kost. Förvara produkten torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för barn. Lämplig för veganer.

Ingredienser i Fisetin Rawpowder 60-kapslar:

Fisetin (98%) (från stam) (Rhus succedanea), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), bambuextrakt (Bambusa vulgaris, 70% kisel).

Näringsinnehåll per portion:

 
Näringsämnen1 kapsel% av DRI*
Fisetin (98%) (från stam) (Rhus succedanea)100 mg
Bambuextrakt (Bambusa vulgari)40 mg
– Varav 70% kisel28 mg

Nya produkter